Aktuelt

Leonard Cohen Event på Det Gamle Gasværk i Brabrand
Leonard Cohen Affair arrangerer en storstilet eftermiddagskoncert med fuldt band og gæstemusikere. Vi vil fejre vores første CD ‘Going Home’ som er resultatet af næsten 4 års arbejde både i studiet og på scenen. Orkesteret er kendt for sine unikke og autentiske fortolkninger af mesterens sangskat.

Det hele kommer til at foregå søndag d. 1. marts på Det Gamle Gasværk i Brabarnd. Programmet for eftermiddagen:
kl. 14 Koncertens 1. sæt med numre fra CD’en ‘Going Home’.
kl. 15 Pause med udskænkning og CD salg.
kl. 16 Koncertens 2. sæt med gæstemusikere og optagelse af lyd og video.
Vi håber meget at se jer til en uforglemmelig eftermiddag. Billetter kan købes på Billetto  (få billetter tilbage).

 

Vi tilbyder

Koncert, solo. 2 x 45 min.

Gary optræder med humor og glimt i øjet. Hans show er en blanding af akustiske versioner og numre, hvor han bruger sin egen forudindspillede backing.
Publikum inspireres til at lytte intenst, da Gary fortæller lidt om sangene og baggrunden for dem. Mange har udtalt, at de har fået en helt anden forståelse for Cohens musik.

Koncert med 2 korpiger. 2 x 45 min.

I begyndelsen af 2017 begyndte Garys samarbejde med Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald. En koncert kan nu bookes med de to korpiger, som giver et pift til showet og udgør den feminine modpol til Garys maskuline stemme.
Fortolkningen af Cohens musik bliver endnu mere autentisk.

Koncert med band. 2 x 45 min. 

Garys Leonard Cohen show udvikler sig hele tiden og i efteråret 2017 kom multimusikeren Tom Lindby med. Han bidrager med bas, trommer, percussion, kor og en fantastisk levende spilleglæde. Nyeste medlem er Kurt Frimodt på keyboard.  Det er nu muligt at booke Gary Snider med band – en stærk besætning, der også gør sig på de store scener.

Musikalsk foredrag. 2 timer inkl. pause.

Gary har studeret Cohens historie og kommer her ind på de forskellige faser i kunstnerens liv. Sangene sættes i relation hertil og publikum får her en oplevelse med stor dybde og seriøsitet på en humoristisk og hjertevarm måde.
Som under en solokoncert spiller Gary nogle sange akustisk og andre med sin egen forudindspillede backing

WordPress Image Lightbox Plugin