Aktuelt

Den 10. marts kl. 19.30 spiller LCA kvartet på Elværket, Åbyhøj. Koncerten er udsolgt.
Gary spiller solo fredag d. 25. marts i FO Byen i Maritzasalen. Der er få billetter tilbage. De kan købes her. 

Her er link til live video af ‘Bird on a Wire’ og Everybody Knows fra koncerten på Gasværket og artikelen om Gary i Dansk Musikers fagblad Basunen.

Vores CD ‘Going Home’ kan bestilles ved at betale 120 kr. til 22 84 89 89 via MobilePay (husk at oplyse adressen).

Download online findes på forskellige platforme.  Se link.

Vi tilbyder

Koncert, solo. 2 x 45 min.

Gary optræder med humor og glimt i øjet. Hans show er en blanding af akustiske versioner og numre, hvor han bruger sin egen forudindspillede backing.
Publikum inspireres til at lytte intenst, da Gary fortæller lidt om sangene og baggrunden for dem. Mange har udtalt, at de har fået en helt anden forståelse for Cohens musik.

Koncert med 2 korpiger. 2 x 45 min.

I begyndelsen af 2017 begyndte Garys samarbejde med Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald. En koncert kan nu bookes med de to korpiger, som giver et pift til showet og udgør den feminine modpol til Garys maskuline stemme.
Fortolkningen af Cohens musik bliver endnu mere autentisk.

Koncert med band. 2 x 45 min. 

Garys Leonard Cohen show udvikler sig hele tiden og i efteråret 2017 kom multimusikeren Tom Lindby med. Han bidrager med bas, trommer, percussion, kor og en fantastisk levende spilleglæde. Nyeste medlem er Kurt Frimodt på keyboard.  Det er nu muligt at booke Gary Snider med band – en stærk besætning, der også gør sig på de store scener.

Musikalsk foredrag. 2 timer inkl. pause.

Gary har studeret Cohens historie og kommer her ind på de forskellige faser i kunstnerens liv. Sangene sættes i relation hertil og publikum får her en oplevelse med stor dybde og seriøsitet på en humoristisk og hjertevarm måde.
Som under en solokoncert spiller Gary nogle sange akustisk og andre med sin egen forudindspillede backing